Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Les Colònies de la #druidaexperience22 continua rodant i mola bastant, avui ens ha llevat el pilot de l’avió! Resulta que mentre dormíem, hem viatjat i ara estem a Mèxic. Una ranxera de bon dia, esmorzar i rentar dents i ja estàvem tots llestos per fer front al segon dia de les Colònies.

Aquest matí ens hem reunit tots per fer una repassada de les normes de les Colònies i ens hem posat el banyador per anar a la piscina. Quina calor que feia… 🥵

Després hem dinat i hem tingut l’oportunitat de fer el nostre propi barret mexicà! Ens han quedat uns barrets supermacos i molt originals! Bé, ja ho podeu veure a les fotos… Som uns autèntics artistes.

A l’acabar els barrets, necessitàvem refrescar-nos una miqueta i les monitores ens han manat a posar-nos el banyador i agafar les tovalloles, aquest cop per jugar a un joc superdivertit de punteria a l’aigua. L’equip taronja hem guanyat després d’una remuntada impressionant.

Ja ben passats per aigua i després de sopar hem fet el complement perfecte pels barrets: unes MARAQUES! Ara sí que som uns autèntics mariachis, jeje. Per acabar el dia hem vist la pel·lícula de COCO, així hem pogut entendre una mica millor els costums i tradicions d’aquest meravellós país.

Tenim moltes ganes d’obrir els ulls demà i veure que ens espera o si hem viatjat a un nou país!

Bona nit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.