Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Tercer dia de Colònies de la #druidaexperience22 i avui estem a Italia! El Bella Ciao sonava per despertar-nos i per picar el nostre passaport amb l’ajuda de les dues hostesses de vol.

La primera activitat del dia ha sigut molt guai! Hem fet mascares del Carnaval de Venecia. En parelles, amb guis i molta imaginació hem fet unes macares super xules! Que esperar d’aques grup ple d’artistes…

Primer de tot hem fet la forma de les mascares amb el guix i, mentre es secava, hem anat a la piscina per refrescar-nos una mica. Un joc super divertit que consistia en agafar uns aros de la piscina bussejant per sumar punts i llençar-nos a l’aigua.

Hem sortit de l’aigau per anar a dinar i, després hem pintat les mascares perquè siguin les millors mascares de tota Venecia! Però això no ha estat tot… ens hem ficat en el rol de xefs i hem cuinat les nostres propies pizzes! Papas i mamas, tremoleu perquè els peques de Colònies ja sabem com fer pizzes casolanes.

Hem acabat de fer les pizzes i ha arribat el Joel (que havia marxat abans sense dir absolutament res…). Portava nova informació: ens ha aconseguit una sorpresa que sembla bastant interesant! Però no ens ha dit res més… Només ens ha dit que preparem la motxilla petita amb una muda, el sac i l’aïllant. Què ens estarà amgant?

Bé, just estavem preparats per marxar d’excurció i ens ha agafat una tempesta. Sembla que la sorpresa haurà d’esperar… De totes maneres, les monitores han sapigut improvitzar una nit a la sala polivalent de la casa en compensació de l’activitat de nit que tenien preparada. Hem sopat les nostres pizzes i hem fet un parell de jocs i de cap cap al llit.

 

Bona nit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.