Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem començat les colònies de la #druidaexperience22, L’Aventura del Garraf! Ens ha costat una mica arribar a la casa… però això quedarà, només, entre els nostres records. Bé, un cop a la casa i havent esmorzat i dinat, hem jugat a un parell de jocs de coneixença i hem pogut, així, conèixer nous trets característics dels nostres companys i companyes.

Després d’insistir molt a les pobres monitores, hem aconseguit banyar-nos a la piscina! Una estoneta molt refrescant on hem pogut gaudir de l’aigua freda de la piscina, del bon temps i del bon ambient que se sentia allà. Hem jugat al joc de les preguntes que ningú sap contestar abans que les monitores ens fiquessin a l’aigua a traïció.

Tot just abans de començar el joc de nit, el Joel (un dels monitors) ha rebut una trucada bastant inquietant que l’ha fet fora de l’activitat un instant. En tornar, ens ha dit (massa preocupat) que havíem de trobar un bitllet d’un sorteig que acabàvem de guanyar! Hem baixat a l’aparcament on tenia el cotxe i ens hem posat a buscar el bitllet per tot l’espai.

Finalment, HEM TROBAT EL BITLLET! Som els guanyadors de sis viatges sorpresa per tot el món! Estem superintrigats i volem saber, ja de ja, on anirem, però estem massa cansats i volem descansar per tenir les piles a tope per demà. Bona Nit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.