Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut el quart dia de l’última setmana de la #DruidaExperience!!!
De bon matí, hem cantat el bon dia molt i molt fort! Seguidament hem anat a veure a la Woku Woku que estava dormint i l’hem aixecat, ens ha explicat que per tornar a la nostra època havíem de trobar unes fotos, així doncs, ens hem posat a buscar unes fotografies i hem cridat a la Woku Woku. Hem fet un ball amb ella i per fi hem tornat a la nostra època. Després hem anat a esmorzar i hem tingut una estona per jugar lliurement. Per acabar el matí, ens hem posat els nostres banyadors i hem fet jocs d’aigua, com guerra d’esponges, una guerra de pintura amb gots i ens hem llançat per un mantell amb un flotador!! Ens ho hem passat súper bé!!!
A veure quina sorpresa ens trobem demà!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.