Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui després d’esmorzar hem fet serveis. Més endavant hem fet dos grups per poder jugar a tir amb arc, el primer grup ha fet vòlei, acroesport i frisbee, mentrestant, l’altre grup feia tir amb arc i a l’inversa. Quan hem acabat, el temps estava una mica “tonto” i els monis han decidit veure una peli perquè s’ha posat a ploure. Però més endavant ha parat de ploure per tant hem sortit de sota del menjador i hem berenat mentre fèiem l’assemblea. Quan hem acabat hem fet una cursa d’orientació feta pel Marc, el monitor de natura. Ha estat molt divertit!

Aportació monitor/es:

Avui el dia ha estat una mica estrany perquè teníem previsió de pluja durant tot el dia, però al final només ha plogut una estoneta a la tarda per tant hem pogut fer les activitats a mitges, esperant que no plogués. Per sort hem pogut fer quasi tot el que teníem previst, excepte a la nit. Després de sopar hem decidit acabar la peli que estàvem veient a la tarda, ja que s’ha posat a ploure, però de cop s’ha començat a mullar tot el terra del menjador, per tant no podíem estar amb els aïllants allà. La pluja s’ha intensificat molt així que hem decidit que tothom anés a les tendes. Algunes estaven inundades, per tant hem hagut de fer malabars per a poder cabre totes en algun lloc on no ens mulléssim. Els monis hem acabat molls de dalt a baix, i els i les joves s’han convertit en constructores expertes en segellar tendes perquè no entrés més aigua.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.