Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem aixecat molt cansats després del “Kiss me” d’ahir a la nit, però com sempre amb ganes d’esmorzar. A l’acabar hem fet els serveis i els monis ens han avisat de què ens poséssim el banyador més lleig o més antic que hem portat. Tot seguit ens han explicat que avui era el “dia guarro”, que aquest consisteix, com diu el seu nom, d’embrutar-nos. Durant el matí hem fet diferents proves, com pintar-nos sencers del color del nostre grup, encistellar una pilota a unes galledes per decidir com començar a embrutar-nos i fins i tot bufar cartes intentant que no caiguessin totes. La tarda ha sigut més tranquil·la perquè els monis ens l’han deixada lliure i cadascú ha aprofitat el temps per fer polseres, dutxar-se, descansar… Després de sopar a la nit hem agafat les lots i amb la màgia de la fotografia hem fet el hashtag: #DruidaExperience2021!!!?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.