Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al matí hem anat a la piscina i hem fet dues activitats. Una consistia a seguir la lletra d’una cançó que ens posaven, si no la sabíem, ens tiraven a l’aigua. L’altre consistia en una cursa amb el xurro de la piscina remant amb les mans. Després hem fet dues activitats més fora de l’aigua. Una consistia a què hi havia dos equips i dues galledes i dues pilotes per grup. Cada grup repartia les galledes per una esplanada i aleshores un de cada grup es tapava els ulls i havia d’aconseguir posar les pilotes a les galledes, metre el seu equip el guiava. L’altra activitat consistia a què ens donaven tres paraules a l’atzar i havíem d’aconseguir sortir d’una situació de vida o mort utilitzant només els tres objectes que teníem. Després de dinar hem fet més activitats. En una ens han donat un got ple de grans d’arròs i hem hagut de trobar aquells que tenien una lletra escrita i fer la paraula més llarga que podíem. I en l’altra hem hagut de fer carreres per grups, però teníem restriccions de les parts del cos que podien tocar a terra. Per exemple, només podien tocar set peus a terra sent un grup de sis persones. Totes aquestes activitats les hem fet per a poder tallar unes brides que hi havia en unes caixes per així poder obrir-la. A dins de les caixes ens hem trobat que hi havia una altra caixa amb un cadenat. Els monis ens han donat una operació matemàtica que hem hagut de resoldre i així hem pogut trobar la contrasenya del cadenat. A dins hi havia els nostres mòbils. Hem pogut tenir cadascú el seu durant 30 minuts i després hem fet l’assemblea mentre berenàvem. Més tard hem anat una estona a la piscina. A la nit hem fet un joc de nit que es diu “kiss me”. Ha estat molt divertit tot i que ens hem emportat alguns cops, sort que no feien mal.

Aportació monitor/es:

Avui ens han visitat monitors i monitores de l’Esplai que estan al casal d’estiu. Com ja estem a l’equador de campaments els hem deixat una estoneta el mòbil, però se’ls han hagut fe guanyar! Ha estat un dia molt divertit i molt tranquil.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.