Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui dia 23 de juliol ha sigut l’últim dia de la quarta setmana de la #DruidaExperience2021.

El primer que hem fet, ha sigut cantar el bon dia amb moltíssimes ganes i súper fort! Seguidament ens hem separat per grups i hem agafat les nostres samarretes blanques per fer-les un xurro, tacar-les de diferents colors i ficar-les al sol perquè s’assequin! Després d’això, hem anat a esmorzar i a jugar una estona lliurement.

Per acabar el nostre matí, ens hem posat els nostres banyadors i hem fet jocs d’aigua! Ens ho hem passat molt bé, amb una guerra d’esponges, tacant-nos d’escuma i tirant-nos per un mantell amb un flotador!!!
Un cop hem dinat els del menjador hem anat al gimnàs a veure una pel·lícula, els Minions!!

Quins nervis, a veure què ens depararà la setmana que ve!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.