Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquesta mateixa nit ens ha passat una cosa molta estranya. Un soroll ens ha despertat, semblaven uns tambors, però no els vam veure. De sobte unes persones ens van fer sortir de les tendes, fins i tot a alguns ens van arrossegar amb el sac fins a una espècie de ritual. Aquest era un cercle d’espelmes on al centre es trobava una font d’aigua salada. El ritual consistia que ens cridaven un per un i ens batejaven dient-nos un color, que finalment serien els nostres grups per a fer els serveis. Avui al matí, després d’esmorzar, hem anat a la piscina a fer activitats per aconseguir punts. La primera ha estat una cursa amb flotadors, on hem competit entre els grups dels serveis. La següent ha estat una batalla entre torres de dues persones. Després de llargues batalles, els monis han fet una subhasta de menjar i amb els punts que hem aconseguit hem pogut comprar el menjar. A la tarda, hem fet un joc per a poder menjar una miqueta més, ja que al dinar hem hagut de compartir dos plats per a tot el grup. Consistia a bufar unes espelmes a una certa distància i depenent de quantes apaguéssim obteníem una recompensa o una altra. Per últim, hem tornat a la piscina per a fer l’última prova del dia, aquesta ha tractat de creuar la piscina, agafar una bandereta i tornar a l’inici. En aquesta bandereta hi havia un paper amb una operació matemàtica que hem hagut de resoldre per a aconseguir punts individuals. Després, a la nit, han vingut els monitors de natura per a fer la nit d’estels i explicar-nos històries molt “xules”. Vam poder gaudir d’un magnífic estel fugaç.

Aportació monitor/es:

Avui ha estat l’anomenat dia Robinson. Durant tot el dia han hagut d’anar fent proves per aconseguir punts per a poder comprar menjar en una subhasta que hem fet. La subhasta ha estat sense saber què hi havia dins de cada plat. Ha hagut sorpreses quan ha tocat obrir els plats! El dia ha anat genial, hem gaudit de la piscina i del campament.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.