Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha sigut el primer dia de la cinquena setmana de la #Druidaexperience2021.

Hem entrat al casal amb moltíssimes ganes perquè és l’última setmana i els monitors ens han dit que la màquina del temps seguia encesa i ens havíem transportat a una època del temps diferent, la prehistòria!!! Amb moltíssima vegetació i animals estranys… però també hem conegut a una troglodita anomenada Waku Waku, que ens deia que volia tornar amb la seva família que no sabia on estava, però no es fiava molt de nosaltres perquè no sabia els nostres noms. Llavors ens ha dit que podríem fer uns jocs per a saber el nom de les nostres companyes molt divertits!

Després dels jocs hem esmorzat per a agafar forces i fer jocs d’aigua! Ens hem anat amb ganes de saber què passarà demà en aquesta època tan diferent de la història!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.