Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ens hem llevat d’hora, després hem esmorzat i a l’acabar hem rentat els plats. Després hem anat a canviar-nos i a rentar-nos les dents. Més tard hem jugat a tres jocs. El primer tractava de fer una rotllana i una persona es posava al mig i havia d’endevinar qui li havia donat al palmell de la mà. El segon tractava d’anar per un camí i comptar objectes que anàvem trobant. Ningú ha endevinat el número exacte!! El tercer era de córrer cridant fins que no poguéssim més. Després hem dinat i hem estat tota la tarda instal·lant-nos en les tendes i dutxant-nos. Hem sopat i hem marxat a dormir.

Aportació monitor/es:

Avui ha estat l’últim dia de ruta tot i que ja estàvem al campament. Els hem presentat el rànquing de punts que farem servir durant tots els campaments per a poder començar a escalar per al primer lloc. Hem començat amb jocs fàcils per escalfar i entrar en la dinàmica, i després ens hem posat mans a l’obra. El dinar ha estat l’últim àpat cuinat per a nosaltres, i quines ganes ja, no sabeu el que costa fer sopa per a 25, tres hores cuinant amb un fogonet que no fa bullir mai l’aigua. Per fi tindrem menjar per a tothom i acabat de fer! A la tarda ens hem dutxat (i feia falta!) i ens hem instal·lat al campament definitivament. A la nit unes “persones estranyes” vestides amb tutús i collarets de hawaiana els han despertat per a batejar-los i iniciar l’Aventura Jove 2021 de la #DruidaExperience2021.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.