Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat l’últim dia de la tercera setmana de casal de la #Druidaexperience2021, ha estat un dia ple de màgia, de cohesió i d’esponges d’aigua!

La Reina Bròcoli ens va demanar que matéssim als robots que hi havia al planeta perquè els àliens i els robots no tenien una bona convivència. Nosaltres vam dir-li que sí que ho faríem mentre parlàvem amb el TIC el nostre amic tecnològic per veure com podíem acabar amb el mandat de la Reina Bròcoli, que imposava tot allò que ella volia.
Així que el que hem fet avui ha estat fer unes pancartes on hem posat tot el que pensem del que ens ha anat dient i que no estàvem conformes. Ho hem fet a uns papers súper grans i amb tota mena de tècniques: pintura, ceres de colors, llapis i retoladors.

Just quan hem acabat ha aparegut la Reina Bròcoli! Ens hem quedat de pasta de moniato, però ben aviat hem pogut reaccionar i li hem dit que no li hem fet cas, que no la volem aquí i que marxi. És per això que li hem començat a tirar esponges plenes d’aigua! I ho hem aconseguit, ha marxat! Ja no tornarà a molestar a en TIC i als seus amics.

Després d’esmorzar per poder gaudir d’haver tornat a l’esplai amb la màquina del temps ens hem refrescat una miqueta mentre recordàvem com havia estat la setmana amb una reina com aquella trepitjant-nos els talons tota l’estona!

Avui ha acabat el tercer torn, però la setmana vinent ens esperen moltes més aventures a la #DruidaExperience! I us ho explicarem tot, aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.