Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat el quart dia de colònies de la #DruidaExperience2021!

Hem començat el dia una mica neguitosos per seguir investigant el cas Hanstintong. Després d’esmorzar hem trobat unes quantes pistes per tota la casa. Hem decidit cridar als monitors i enganxar les pistes al nostre taulell, però de sobte ha aparegut la dona del senyor Hanstintong i ens ha dit que no sabia res de la mort del seu marit i que la policia l’estava buscant però que havia fugit. Li hem preguntat on estava el dia de la mort del seu marit, i ens ha dit que estava menjant un kebab amb els seus fills. Després hem anat a la piscina i ens hem divertit molt!

Després de menjar els monitors ens han preparat una gimcana “guarra”. Hem hagut d’agafar pomes amb la boca dins d’una galleda amb aigua i vinagre, buscar objectes en una piscina que feia molt fàstic, agafar caramels de dins de la farina, passar per un tobogan de ketchup i maionesa, i per últim fer un concurs de pentinats amb melmelada i mel. Sort que al final ens hem dutxat!

Tenim moltes ganes de fer el joc de nit i veure què passarà demà!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.