Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quart dia de l’última setmana del casal  de la #DruidaExperience. Un dia complert i intens, ple de màgia i d’emocions de tot tipus.

Una vegada acabat el bon dia amb la cançó de “Yo soy un pato y tú una pata” que ens ha ajudat a activar els nostres cossos i ments, hem gaudit d’una activitat que ens ha deixat preparada el nostre amic Cob: hem hagut de pintar-nos les mans amb pintura per adonar-nos que el sabó ha d’arribar a tot arreu per rentar-nos bé les mans. Arribats a aquest punt, després d’esmorzar ens hem refrescat amb jocs d’aigua ja que a aquestes altures de juliol fa moltíssima calor.

Acabem el dia d’allò més encuriosits per conèixer molt més de la cultura d’en Cob! Fins demà!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.