Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat el segon dia de la darrera setmana de la #DruidaExperience 2020! Un dia envoltat de màgia, aventures a distància i conscienciació.

Els Defnavillatans ens han enviat una carta on ens explicaven que ens havíem de començar a adaptar a la seva realitat per quan vinguessin a envair el planeta Terra. Es veu que a la seva raça no els hi agrada gens el contacte amb la resta de persones/èssers de manera que hem fet jocs per treballar la distància física entre nosaltres. Ho hem fet amb jocs com el mirall, la memòria, el dic el que no faig i uns quants jocs més!

Després d’esmorzar ens hem refrescat amb jocs d’aigua tot respectant la distància per practicar per quan arribessin els aliens. Ens plantegem si ens agraden aquestes tradicions que tenen… potser són massa extremades.

Quina serà la nova aventura que viurem demà? Us ho explicarem aquí, al web d’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.