Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem viscut el nostre cinquè dia i últim de la setmana de la #DruidaExperience d’aquest 2020. Estem molt emocionats ja que avui sabrem si podrem tornar al nostre planeta després de fer les nostres misions durant tota aquesta setmana. Voleu saber com ens ha anat?… I si hem tornat a la Terra? Doncs ara us donem tots els detalls!

Primer hem hagut de respondre a unes preguntes el grup de grans i mitjans, per cada resposta bona ens hem guanyat una lletra i hem format la paraula classe, així que molt emocionats hem pujat a la classe on hem fet proves de jocs com el Llop Còsmic i el Camí fins a Terabithia.

El grup de petits tenia una altra missió ben important, caçar peixos, què emocionant! Un cop feta tota aquesta feina amb èxit hem trobat unes peces d’un puzzle que hem muntat amb molta il·lusió. Quin repte seria el següent?

No us fem esperar més, hem buscat per l’escola un lloc on hi havien pintades persones i després de buscar i buscar…. estaven pintades al porxo! Allá estàvem ben tranquils, quan de sobte hem rebut una visita ben estranya, sabeu de qui? Doncs del nostre amic Linotiv! Ens ha donat les gràcies ja que amb la nostra ajuda avui podria marxar al seu planeta, i nosaltres hem pogut tornar al nostre planeta, quina manera més original d’acabar la cinquena setmana!

Estem molt intrigats de veure quines noves emocions i aventures viurem la setmana que ve, però això ja us ho explicarem!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.