Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació monitors:

Avui ha estat el dia més fastigós de tots els campaments. Hem fet una gimcana “guarra” en la qual els i les joves per poder coronar-se guanyadors i guanyadores de la gimcana havien d’acabar molt més bruts que la resta d’equips. Per poder aconseguir-ho hem fet cerca de caramels en farina i tomàquet fregit, transport de serradures, un trivial amb penyora d’ous, farina i escuma al cap, entre altres proves plenes de brutícia!

A la tarda han pogut fer una estona més de pantà abans de dutxar-se i posar-se ben macos i maques per poder acudir a la festa final de campaments i per fer l’ordre del clau.

A la nit hem gaudit tots i totes juntes de cançons, balls, companyia i sobretot moltíssima màgia de l’última nit. Tot semblava que s’havia acabat, que era hora de dormir, però hem fet aixecar dues o tres vegades als joves per ensenyar-los un eclipsi nocturn molt interessant…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.