Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació monitors:

Avui al matí hem fet un bany al pantà i tir amb arc, els i les joves han gaudit molt tant d’una activitat com de l’altre. És impressionant com han perdut la por completament a saltar de les roques, és un pujar i saltar constant!El grup que estava al pantà ha anat amb el Miquel a fer tir amb arc, el monitor de natura els ha convidat a fer un duel amistós de punteria per equips, ha estat molt divertit!

A la tarda hem creat un record dels campaments i hem fet samarretes de diferents colors, ha estat genial poder veure als joves treure el seu costat més creatiu i col·laboratiu!

A la nit hem fet un mini túnel del terror que ha vingut acompanyat de llampecs, pluja i trons, tot un espectacle. En arribar al campament estava tot enfangat i hem hagut de treure algunes màrfegues de sota la pluja. Com que no podíem fer cap activitat més hem aprofitat per anar a dormir d’hora!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.