Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al matí, el Miquel ens ha ensenyat a anar amb caiac pel pantà, mentre l’altre meitat del grup anava a les roques a banyar-se. A mig matí hem fet canvi de grups, i els que estàvem a les roques hem anat a fer caiac. Hem jugat al pilla-pilla sobre el caiac i a fer passes amb un frisbee.

A la tarda ens hem dutxat i els monitors ens han donat permís per anar a veure la cova (hi ha molt bones vistes).

Després de sopar, el Miquel ha tornat i hem fet una gimcana per tot el recinte del llac. Ha estat molt divertit! A les 23 havíem quedat a l’hangar i finalment hem tornat al campament per anar a dormir.

Aportació monitors:

Avui al matí hem fet caiac i bany al pantà, els i les joves han gaudit molt del caiac amb els jocs que el Miquel, el monitor de natura ens ha proposat per fer als caiacs. El grup que no feia caiac ha estat a les roques saltant, no paren, es tiren una vegada rere l’altra, i ja han perdut tots i totes la por a tirar-se!

Per la tarda han pogut dutxar-se i han tingut una estoneta el mòbil, però estem molt contentes perquè no l’han demanat gairebé mai, i quan els hi hem deixat, alguns no l’han volgut agafar.

Per la nit han fet una cursa d’orientació en grups, i hem aprofitat i s’han anat relativament d’hora a dormir, ja que ha estat un dia bastant cansat amb el caiac.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.