Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Nou dia a la #DruidaExperience 2020!

Avui hem arribat a Terabithia, el nostre amic de l’espai Linotiv ens a dit que el seu planeta està molt ple de contaminació i que no té color. Ens a dit que hem d’omplir el seu planeta de color!! Hem fet una cascada d’arc de Sant Martí amb moltíssims colors diferents per omplir tot de color!! També li hem donat color al pantà de Terabithia netejant el seu llac i omplint els seus peixos de colors.

Per conèixer-nos millor ens han donat una flor màgica per poder conèixer als altres. Després d’omplir Terabithia de color hem decidit donar-nos una bona remullada ja que a Terabithia fa molta calor. Encara ens queda molt per descobrir d’aquest meravellós planeta i tota la seva cultura!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.