Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí ens hem aixecat com de costum, després d’esmorzar els monitors han preparat un joc de probabilitat, perquè el Robert ha cancel·lat la preparació del menjar que porten els cuiners del campament, i hem aconseguit punts. Després hem anat al pantà per saltar des de les roques i jugar a un joc amb puntuació, també per equips.

A l’hora de menjar, amb els punts hem participat a una subhasta de “tuppers” amb menjar per poder dinar. A la tarda hem fet més jocs per aconseguir punts per berenar i hem fet l’assemblea. A l’hora de sopar tots els problemes s’han solucionat.

Aportació dels monitors:

Avui els i les joves han començat el dia fent una sèrie de proves per aconseguir punts, el que no sabien, era per a què servien aquests punts. Durant tot el matí han jugat a diferents jocs de pensar, d’activitat física buscant pilotes pel pantà i ens hem tirat des de les roques per primera vegada!

A l’hora de dinar, quan han anat a buscar el dinar, els cuiners els han dit que una tal Robert els havia comunicat que l’esplai Druida marxava aquell mateix migdia del campament, per tant que no ens havien fet dinar per a nosaltres. Aleshores el i les monitores hem preparat diferents plats amb el menjar que ens va sobrar durant la ruta i els hem subhastat. Amb els punts que havien aconseguit del matí han hagut de comprar el menjar i compartir-lo amb el seus grups.

Per la tarda han seguit fent jocs com el tres en ratlla gegant i el codi secret, i així han pogut participar en una nova subhasta per berenar.

Per la nit ja hem pogut arreglar-ho amb els cuiners i ja hem pogut sopar calent i amb quantitat. Després de sopar hem anat a veure els estel, aprofitant que hi havia lluna nova, i fins i tot hem pogut veure molt nítidament el cometa NEOWISE, que no es tornarà a veure fins d’aquí 6.800 anys, ha estat espectacular!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.