Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem despertat d’hora pel matí, hem obert les tendes i hem posat els sacs de dormir a ventilar. Ens hem vestit, pentinat i hem esmorzat. Hem estat parlant una estona i després hem fet una rotllana i hem dit els secrets que vam dir ahir, hem opinat de qui crèiem que eren i tothom que ha volgut ha aprofundit en el seu secret. Hem dinat i hem tingut temps lliure. Per la tarda ens hem banyat al pantà i hem fet pastilles de sabó. Més tard hem sopat i hem fet un joc per perdre la vergonya.

Aportació monitors:

Aquest matí hem acabat una dinàmica que vam començar ahir a la tarda que consisteix en fer un recopilatori de secrets de cadascú, i després es posen en comú sense dir de qui són. Ens ha servit per conèixer una mica a tothom del campament que ha volgut confessar el seu secret i per aprendre que hi ha moltes realitats dins del campament.

Després de dinar per fi hem pogut banyar-nos al pantà i refrescar-nos! Els i les joves estaven emocionadíssimes per poder anar a l’aigua!

També hem fet pastilles de sabó amb maizena, sabó líquid i oli, els hem deixat secant i ja veurem com surten…

Per la nit els i les joves han provat de la seva pròpia malícia, ja que els hem fet escriure en un paper una acció que pugui fer vergonya fer-la davant de tothom, o que sigui una penyora, per a que en teoria ho fes una altra persona del campament… Però al final cadascú ha hagut de fer la seva pròpia!! Ha passat de tot, des de ficar-se amb roba dins de la dutxa, fins a ballar sobre la taula o tirar-se una gerra amb un ou pel cap!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.