Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem instal·lat al campament, hem jugat a un jocs on hem hagut de córrer molt. Abans de berenar hem fet l’assemblea i les nominacions, i després ens hem dutxat. Per la nit mentre dormíem ens han despertat amb música de tambors i els monitors vestits amb tutús per batejar-nos amb aigua salada i canviar-nos el nom a noms de ciutat.

Aportació monitors:

Avui ens hem llevat al campament, així que hem aprofitat per instal·lar-nos. Hem anat a buscar tot el material que hem portat i hem baixat les motxilles grans.

Els i les joves s’han repartit les tendes i els hem explicat el funcionament del campament amb els serveis, els espais per on poden estar, les normes de convivència, etc. Això ens ha ocupat tot el matí, i després de dinar hem fet unes dinàmiques per activar-nos una mica. També hem fet l’assemblea, i després de berenar els i les joves han pogut dutxar-se, que ja portàvem 3 dies sense fer-ho.

A l’hora de sopar, els ha costat molt fer silenci i escoltar-nos, per això hem trigat molt en servir el sopar, i han anat a dormir sense fer joc de nit. Però al final els monitors hem decidit despertar-los i fer el ritual per batejar-los amb el seu nou nom de ciutat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.