Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Cinquè dia del casal de la quarta setmana de la #DruidaExperience. Un dia ple de emocions i alegria!

Avui hem començat el dia fent el Bon dia al pati i cantant tots ben fort, després hem esmorzat per agafar forces per a la següent activitat, no sabíem què fer perquè la Bludah i la Badidavada no ens havien enviat ninguna carta i per més que buscàvem alguna pista no trobàvem res. Però de sobte ha aparegut la Bludah al passadís i ens ha explicat que avui era el seu últim dia a la terra, s’havia d’anar al seu planeta amb la seva amiga. També ens ha dit que ens trobaria molt a faltar. Sempre recordarem a les nostres amigues extraterrestres Bludah i la Badidavada.

Després els monitors ens han proposat uns jocs per jugar una mica abans de fer jocs d’aigua. Ens ho hem passat molt bé, i fins i tot els monis han preparat una dutxa reciclada per als jocs d’aigua!!!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.