Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ens hem llevat a l’esplai i hem agafat l’autocar fins a Àger. Després de dinar hem anat fins a Corçà caminant, ha estat un camí molt llarg, però amb una mica de motivació del Joel prometent-nos una hamburguesa si arribàvem abans de les 20:47, i amb un sprint final hem pogut arribar!

Al final no hem pogut dormir a Corçà, així que hem tornat en cotxe fins al terreny d’acampada. Allà hem sopat i hem dormit sota les estrelles.

Aportació monitors:

Avui hem arribat al poble d’Àger, on hem cuinat el dinar i ens hem preparat la motxilla petita amb una muda, el sac de dormir i l’aïllant. Les motxilles grans s’han portat en cotxe fins al campaments, mentre els joves començaven a fer ruta cap a Corçà, a uns 8km d’Àger.

El camí s’ha fet molt llarg, i hem arribat molt tard a Corçà, on hem pogut descansar 20 minutets, perquè hem hagut de recollir-ho tot i marxar en cotxe cap al campament, ja que no ens podíem quedar a dormir allà. Després de 5 viatges hem pogut arribar tots i totes al campament. Allà hem preparat el sopar i hem fet l’assemblea mentres sopàvem, ja que era molt tard i teníem moltes ganes d’anar a dormir.

Com que encara seguim de ruta, els joves no han pogut entrar a les tendes, i han dormit fent vivac.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.