Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem arribat a la porta de l’esplai. L’autocar no hi era, els monis han decidit fer una activitat, consistia en trobar ous de color grocs que a dins hi havia direccions i dibuixos per donar-nos pistes al lloc on havíem d’anar.

Hem arribat fins al parc de la Trinitat, on hem esmorzat. Després en principi ens tocava anar fins el riu Besós, però hem anat cap a l’altra banda i hem arribat al parc del Laberint d’Horta on hem dinat. Teníem moltíssima gana!

Després de dinar hem jugat a jocs tots junts, i hem gaudit del paisatge. Ens hem disposat a trobar l’últim ou i ens ha enviat a l’esplai de nou. Quan hem arribat, hem tingut una mica de temps lliure. Hem fet una assemblea on ens han explicat que potser l’autocar vindrà demà i que avui dormiríem a l’esplai.

Aportació monitors:

Aquest matí una de les famílies ens ha fet arribar una notícia en la qual ens deia que les companyies d’autocars s’havien declarat en vaga a causa dels nous contagis de COVID-19. Aleshores com no ha arribat l’autocar hem deixat les motxilles grans dins de l’esplai i hem marxat a fer una gimcana per Barcelona. Hem passat pel parc de la Trinitat, els jardins del Laberint d’Horta i Mundet. A la tarda hem tornat a l’esplai amb l’esperança de poder anar fins al campament. Després de molt insistir amb els de l’autocar ens han dit que avui era impossible marxar, però que demà al matí podria venir un autocar. Aquesta nit ens quedarem a l’esplai a dormir i demà marxarem a gaudir de l’aventura jove 2020!

Els i les joves han estat molt motivades durant el dia i tenim moltes ganes de marxar i gaudir d’ells i elles!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.