Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Quart dia del casal d’aquesta quarta setmana de la #DruidaExperience. Un dia intens, ple de màgia i d’emocions de tot tipus.

Una vegada acabat el Bon dia amb una cançó que ens ha ajudat a activar els nostres cossos i ments, hem gaudit de tres activitats: per començar hem jugar al “qui soc?” per tal de treballar els diversos animals que ens envolten en aquest planeta, seguidament hem fet ús del nostre tacte per jugar al “toca toca”, i finalment sense fer ús del nostre llenguatge verbal ens hem classificat per colors de gomets que hi teniem al nostre front.

La nostra amiga Badidavada, la qual prové de més enllà de les estrelles i galàxies, ha hagut de tornar al seu planeta i per tant ens hem hagut d’acomiadar d’ella. Arribats a aquest punt, després d’esmorzar ens hem refrescat amb jocs d’aigua.

Acabem el dia d’allò més encuriosits per conèixer-la i poder-la ajudar a arribar al seu planeta! Fins demà!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.