Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Nou dia de la #druidaexperience 2020!

Avui hem trobat una nova carta de l’extraterrestre Dirty, ens hem posat molt contents i contentes perquè ens ha dit que ja han pogut curar a la meitat de la població del planeta Esporco gràcies a tot el que van aprendre de nosaltres el dimarts amb la neteja de les mans. Però encara els falta aprendre sobre l’ordre per poder salvar a tot el planeta.

Per això, els petits hem escoltat un conte, però aquest conte tenia parts de la història desordenades!! L’hem reconstruït i després hem dibuixat la nostra “Caputxeta Vermella”.

Els mitjans hem construït les nostres caixes per classificar la roba bruta, la roba neta i les escombraries, i ho hem classificat en les tres caixes. Així hem ensenyat al Dirty a ordenar i a posar cada cosa al seu lloc.

Els grans hem hagut de trobar la forma de fer una caixa a partir de només una cartolina, ens hem convertit en veritables enginyers per aconseguir-ho. Després també hem classificat la roba bruta, la neta i les escombraries per deixar la classe ben neta.

Després d’ordenar, hem esmorzat per recuperar forces i hem fet molts jocs d’aigua per refrescar-nos una mica ja que feia moltíssima calor!

Esperem que el Dirty aprengui molt de nosaltres i pugui ajudar a salvar el seu planeta!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.