Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui ha estat l’últim día del 4t torn de casal de la #DruidaExperience i no podia haver estat més interessant!

Ens ha fet una visita, des de la profunditat de Pandora, la filla del cap de la tribu dels Navi, la Neytiri, per demanar-nos perdó i disculpar-se per l’atac de la seva gent, però creien que érem enemics i que volíem atacar el seu poblat i robar la font de la seva energia natural! Com no podia ser d’una altra manera hem acceptat les disculpes i a més, li hem retornat les seves pertinences que van trobar només arribar a Pandora!

Com a mostra d’agraïment, ens ha donat una espelma que ens ajudará a tornar a l’esplai! També, ens ha regalat uns materials molt valuosos per fer penjolls com el que portava ella i així portar una petita part de Pandora amb nosaltres per sempre i en cas de voler tornar que la tribu Na’vi sàpiga que som dels seus!

Després d’agafar energies amb un bon esmorzar, hem realitzat una bona estona de joc lliure per celebrar que hem sobreviscut a Pandora i que hem sigut uns bons supervivents. Ens emportem a casa una samarreta pròpia dels colors de Pandora i les quatre xapes de l’honor i l’aventura pel nostre gran valor!

Aquest torn acaba aquí juntament amb la nostra aventura, però la setmana que ve tornarem amb més, i us ho explicarem, com sempre, aquí al web d’estiu!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.