Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui a la #DruidaExperience de colònies ens hem trobat que el llibre màgic ens ha fet endinsar-nos en la història de “Martí, Martí”.

Ell es un noi que cada dia es converteix en un nou personatge, i avui ens hem convertit en exploradors, medallistes olímpics de natació i en rapers amb tot de tatuatges al cos. Primer hem explorat en una aventura molt emocionant. Hem anat al cim del Turó de l’Escletxa. El camí ha estat una mica difícil, però tots junts ho hem pogut aconseguir! Des de dalt del turó hem pogut veure la gran muntanya de Montserrat.

Després de dinar i tornar a agafar forces, ens hem banyat a la piscina, tot i estar cansats, a la piscina sempre ho donem tot!. Per la tarda hem sigut rapers i raperes i ens hem pintat el cabell de tots colors. També ens hem fet tatuatges de henna. Per la nit hem fet una assamblea per valorar entre tots com van aquests últims dies de la nostra màgica aventura a Viladoms de Baix. Després de l’assemblea hem fet una volta pel bosc…

Ens hem quedat morts de por…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.