Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ahir a la nit, després de sopar, no vam poder menjar-nos les galetes perquè no vam recollir bé el menjador. En comptes de fer un joc de nit vam fer una assemblea, on vam parlar dels bons moments del dia, però també de tot allò que hauríem de millorar.

Avui ens hem aixecat a la #DruidaExperience de colònies amb més ganes de passar-ho bé. Després d’esmorzar hem practicat el tir amb arc, alguns fins i tot hem fet diana! Abans de dinar hem fet una cursa d’orientació. Hem acabat super cansats perquè hem hagut de buscar moltíssimes pistes!

Just després de dinar hem anat a la sala del llibre, avui ens hem trobat la història de “Tina la Superbruixa”. Ens ha ensenyat molts encanteris per fer a la piscina.

Per berenar per fi ens hem menjat les galetes, i ara ja podem dir que estaven boníssimes!

Abans de sopar hem hagut de treure totes les coses que teníem a l’habitació perquè hem fet grups nous per dormir, ja que no funcionaven els grups que hi havia fins avui. I a més hem fet la motxilla petita amb la màrfega i el sac de dormir per fer vivac aquesta nit.

A l’hora de sopar ens han vingut a veure dues persones. Eren l’Antoni Xavier i l’Ignasi. Ells en han ensenyat l’eclipsi de Lluna d’aquesta nit i hem pogut veure la Lluna, Saturn, i Júpiter pel telescopi. Ha sigut impressionant!

Ara ja ens anem a dormir, i ho farem entre arbres i naturalesa, veient el cel estrellat i la lluna!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.