Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui al segon dia de la #DruidaExperience de casal ens ho hem passat d’allò més bé.

Hem començat el dia fent una cançó de Bon Dia, per endegar el dia amb moltíssima energia! Tot seguit, separats per grups d’edat, hem enganxat unes insígnies d’habilitats, que vam aconseguir dilluns, a la nostra Targeta d’Explorador/a. Però els exploradors s’han de poder identificar entre ells de manera que amb una mica de tint ens hem fet unes samarretes d’allò més colorides i boniques!

La segona activitat sí que ha estat un conjunt de proves d’exploradors de Pandora, ens hem embrutat amb alegria però amb fang, farina, ous i pintura!! Com que no podíem marxar així a casa hem pres una dutxa amb la mànega i ens hem posat al sol a assecar, com nous!

Avui hem de posar punt final a aquest dia tan fantàstic, però demà continua! I us ho explicarem tot, aquí, al web d’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.