Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui a la #DruidaeExperience de colònies ens hem llevat d’hora perquè estàvem molt emocionats per veure que ens trobaríem a la sala del llibre. Després d’esmorzar hem anat a veure el llibre i ens hem trobat la primera pàgina escrita. Hi havia la història del Capità Superverd.

Ell és un superheroi que salva les ciutats que estan enfonsades sota les escombraries, i avui ens ha demanat la nostra ajuda per poder salvar una ciutat molt gran. Aleshores hem seguit les seves instruccions per convertir-nos en superherois i superheroïnes.

Primer hem tenyit les nostres samarretes blanques per fer-nos la vestimenta. Han quedat xulíssimes! Abans de dinar hem anat a la piscina i hem fet relleus per poder ser més ràpids i hàbils. Després de dinar fet unes galetes boníssimes per guanyar força. Aquestes galetes ens les menjarem després de sopar, així podrem ajudar al Capità Superverd amb la seva missió.

L’última activitat que hem fet abans d’anar a sopar ha estat una gimcana pels voltants de la casa, en la qual hem fet acrosport, buscat rastres d’animals, jugat al “pasapalabra” i moltes proves més.

Ara anem a sopar i esperem poder salvar la ciutat aquesta nit!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.