Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El final del tercer torn del Casal d’Estiu de la #DruidaExperience ha estat meravellós!

Hem començat fent el Bon Dia al pati com cada matí, quan de sobte, la Reina Vermella ha aparegut. No ens ho podíem creure, recordeu que havíem d’entrar al món de les Meravelles i ajudar al nostre amic, el Barreter? Doncs la reina s’ha assabentat i ens ha vingut a fer una visita per recordar-nos que ningú pot ajudar al Barreter i que ni ho intentéssim!!

Però, com que els druides som molt valents i valentes, i volíem ajudar al nostre amic, hem superat diferents proves per aconseguir les armes necessàries per posar fi al regnat de la reina: cubells, aigua i pintura de tots colors, menys vermella

Un cop l’hem aconseguit, tots junts, petits, grans i mitjans, hem fet la barreja per així derrotar a la reina i tenyir-la de molts colors que no li agraden gens ni mica. Després de tenir-ho tot preparat, hem agafat les galetes que vam cuinar i ens les hem menjat. I de cop i volta, ens hem fet petits i petites!! És així com hem anat al món de les Meravelles.
Allà estava la Reina Vermella esperant-nos! El que no sabia és que estàvem preparats i ha sigut així com, amb l’ajuda de tots i totes hem aconseguit vèncer a la temuda Reina Vermella.

Per celebrar-ho, hem jugat una mica amb l’aigua. Finalment, hem marxat cap a casa amb una altra galeta màgica, per si algun dia volem visitar al Barreter i tornar al país de les Meravelles.

Avui ha acabat el primer torn, però la setmana vinent ens esperen més aventures a la #DruidaExperience! I al web de l’estiu us les explicarem totes!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.