Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui hem començat la #DruidaExperience d’aquest 2019! Ha estat un primer dia intens i d’allò més divertit!

Hem descobert que a l’esplai hi ha una sala de cine oculta i hem decidit engegar el projector per veure que hi havia, tot semblava normal fins que de cop i volta ha entrat un personatge d’allò més curiós a la sala on estàvem preguntant-nos si estàvem al país de les meravelles. Després de força estona intentant entendre’l li hem preguntat el seu nom i resulta que era El Barreter Boig!

Estava molt espantat perquè deia que l’Alícia estava capturada per la Reina Vermella i necessitaven la nostra ajuda per acabar amb ella però que per poder entrar havíem de ser més petits! Però com!?

Després d’esmorzar ens hem refrescat amb jocs d’aigua mentre pensàvem en com podíem fer-nos més petits. Estem d’allò més encuriosits per conèixer quina serà l’aventura de demà i què més haurem de fer per poder acabar amb l’exèrcit de la Reina Vermella!

Demà us ho explicarem tot, aquí, al web d’Estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.