Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació monitors:

Avui els monitors i monitores ens hem llevat amb alegria i hem decidit parar taula pels i les joves. Després de despertar els més mandrosos, hem esmorzat i ens hem dividit en dos equips. Mentre un equip realitzava tir amb arc amb el monitor de natura, la resta es trobaven fent unes proves d’aigua al pantà i al campament. Hem de dir que l’aigua del pantà està ben fresqueta abans del migdia!

Després d’acabar les proves tots els equips ens hem unit i hem fet un bany ràpid al pantà, ja que els i les joves havien de fer serveis.Un cop hem dinat, els monitors i monitores han cridat els corbs per donar un missatge molt important, els i les joves havien de preparar ràpidament la seva motxilla petita ja que marxaven del campament. Avui hem utilitzat dos cotxes per marxar a la piscina d’Àger, on han gaudit d’un bany fresquet i relaxant.

Quan hem sortit de la piscina hem fet temps lliure i com a recompensa pel seu esforç i dedicació a les activitats del matí hem deixat que els i les joves es connectessin a les xarxes a través del seu mòbil i que truquessin als seus familiars per explicar les aventures que estàn visquent als campaments.

El dia però, encara no havia acabat i es que, encara que els i les joves pensaven que agafavem els cotxes per tornar al campament, s’han trobat una nova sorpresa. Ens dirigiem cap al Centre d’Interpretació de l’Univers del Montsec on hem realitzat una visita super interessant on ens han mostrat curiositats sobre l’univers. Han pogut observar des d’unes butaques com el sostre de la cúpula del planetari s’obria davant els seus propis ulls i podien observar les estrelles a cel descobert, ha estat un moment realment màgic. A més, hem pogut observar Júpiter des d’un telescopi, cosa que ha fascinat tant a monitors com a joves.

I tot i que hem viscut una nit màgica, estem ansiosos per descobrir que ens espera demà.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.