Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui dimecres ens ha tocat pujar-nos les mànigues per rentar roba i tenir-ne suficient per als últims dies de còlonies. Mullar, ensabonar i esbandir, això és el que han fet els druides amb totes les peces de roba que havien de rentar.

Ja a la tarda, amb tota la roba estesa, ens hem mogut una mica fent una cursa d’orientació pel bosc i camins del voltant. Unes balisses ben amagades han fet esforçar-se de valent a cada grup de la prova.

Més tard, hem construït uns ovnis que, en principi, no tenien molt sentit, però quan a la matinada ha arribat la Galàctica, una extraterrestre, i l’hem hagut d’ajudar a tornar a l’espai, tots hem entès perquè ho haviem fet.

Esperem que hagi arribat bé al seu destí!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.