Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Despres del malson que hem tingut de l’extraterrestre, ens hem llevat amb uns altres monis, els de campaments!

Hem anat a esmorzar i desprès hem tingut que superar una sèrie de proves per tal d’aconseguir les flors de la Rose Babalú. Al completar les tres proves, ens han donat una meitat d’un mapa; però, on es l’altre meitat? Hem anat a buscar-la i resulta que la tenien els joves de campaments que també anaven buscant la nostra meitat.

Hem muntat el mapa i dos valents han anat en busca de la creu d’aquest. Infants i joves esperavam al terreny de campaments, quan de sobte arriben els valents amb una capsa plena de pols Holi! Hem fet un magnífic Holi Festival tots els Druides junts i tot seguit un banyet al pantà.

Un cop dinats i amb una tarda molt calorosa, hem decidit de quedar-nos a l’ombra jugant a jocs de taula i després a dutxar-se; mentre uns es dutxaven, la resta hem pogut acabar l’ovni de l’activitat d’ahir. Hem sopat i ens a sorprès una antiga amiga de les colònies del 2016, la Rose Babalú, una maga que volia que li trobéssim unes pedres per poder fer la sèrie d’encanteris. Les pedres ja trobades, Rose Babalú marxa i nosaltres ens anem a rentar-nos les dents i a dormir per poder viatjar a les següents colònies, i així carregar piles pel que ens esperarà demà… BONA NIT FAMÍLIES!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.