Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aportació monitors:

Portem dos dies d’intensitat al Campament i els joves no han pogut escriure la part del bloc. Per això us femnosaltres el resum d’aquests dos dies, a més a més hem tingut dificultats tècniques per actualitzar-lo, fet que també ens dificulta el pujar totes les fotos que ens agradaria.

Avui ha estat un dia un pel esbojarrat, per començar ens hem despertat amb un canvi de monitores i monitors! L’equip de colònies ha començat el dia amb els i les joves dels campaments: els han despertat, han esmorzat plegats i han fet serveis.

Al matí, els regnes havien de demostrar les seves capacitats físiques i intel·lectuals per tal d’assegurar la continuïtat dels regnes i poder aconseguir els colors dels regnes.

Ho han fet tant bé, que han aconseguit molts pols de colors! I oh! Coincidència, a colònies també han aconseguit pols de colors! El resultat? Una festa holy de colors a on totes i tots hem quedat ben acolorits!

Per tal de refrescar-nos després de tant d’esforç, i també per facilitar la retirada dels pols holy, hem fet el primer bany col·lectiu al pantà colònies i campaments. Ha estat súper!

A la tarda, i aprofitant l’increïble marc natural a on ens trobem, els regnes han pogut preservar els seus territoris tot construint diverses caixes niu a on ocells podran fer niu i així garantir la continuació dels nostres regnes.

A la tarda hem recuperat l’assemblea, ja que ahir no la vam poder fer, i ha estat una assemblea especial, ja que arrossegàvem alguns petits conflictes (ja sabeu que sense conflictes no hi ha campaments) per tal d’abordar-los i buscar-hi solució. Com sempre els i les joves ens han sorprès en positiu, amb les seves reflexions i amb la seva manera de fer la recerca de solucions.

La nit ens ha sorprès tot intentant orientar-nos pels regnes! I és que hem tingut que cercar diverses fites per tots els terrenys d’acampada i fer una cursa d’orientació! El resultat, hi ha alguns joves que no saben interpretar els mapes…. però han els grups han treballat de valent i avui sabrem el regne guanyador.

Demà, darrer dia sencer de campaments, també promet… però això us ho explicarem aviat, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.