Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Avui a la #DruidaExperience ha estat un dia molt intens i emocionant.

Ja no ens queda res per arribar al final del joc de Jumanji, així que aquest matí tot disposats i disposades hem tirat els daus a veure quan ens podíem apropar a la casella final, que estem molt intrigats!!

Samarretes, el joc ens ha dit que per poder continuar amb l’aventura i tirar els daus el pròxim dia hem de fer-nos samarretes personificades amb coses super boniques, que ens agradin i sobretot havien d’estar d’allò més colorit! Hem fet samarretes de tots els colors i les hem pintades amb segells, pinzells, esponges i pintura, però sobretot amb molta imaginació!

Després, com a segona consigna, hem fet una gimcana d’allò més divertida i fastigosa! Ens hem embrutat moltíssim, amb ous, iogurt, fang, quètxup i altres coses enganxifoses que ens han fet passar-ho genial! Per acabar, com que no podíem marxar a casa tan bruts hem fet un manguerazo general i un bany a la piscina!

Què ens espera demà a l’últim dia de casal? Doncs, demà us ho explicarem tot, aquí a la web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.