Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí ens hem llevat amb dos hores més de descans al cos i hem recollit, seguidament hem esmorzat prou bé per fer la caminata fins al campament base.

Quan hem arribat hem fet grups de 5 persones per instal·larnos a les tendes de campanya i al final després de posar-nos d’acord sobre la organització hi han hagut tendes de 3 fins a 6 persones.

I, per fi, després de 4 dies, ens hem pogut dutxar! Què bé!

A l’hora de dinar hem parat taula i hem menjat una ensalada d’arròs. Després de dinar hem gaudit del temps lliure i el joc de tarda ha estat molt divertit, hem constituit les banderes dels nostres regnes, molt guay tot, REAL!

Hem fet l’assamblea i estem ansiosos per conèixer quines aventures ens esperen demà.

 

PD: Real fantasia!!

Aportació monis

Avui, unes refrescants gotetes ens han despertat a Secfruits (l’Atmella del Montsec). Com que hem vist que només ens saludaven, hem continuat dormint durant unes hores més. A l’aixecar-nos, hem començat camí cap al campament base, la ruta ha estat amena.

Quan hem arribat tots ens hem emocionat de saber que dormiriem en tendes i ens dutxariem. La dutxa ens ha sapigut a gloria!

A la tarda hem constituit els regnes del port de Camarassa, cada regne ha creat la seva bandera, el seu lema i s’han repartit els rols. El rei/reina, la mà del rei/reina, el corb, el lladre i el mercader.

A la nit hem fet la cerimonia de presentació dels regnes, a on els i les joves, han demostrat la seva creativitat i motivació. Demà començarà la batalla per aconseguir el tron de ferro, ja us explicarem qui ha sigut el primer regne guanyador.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.