Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Aquest matí ens hem llevat i feia molt de fred.  Desprès, els monitors ens han dit que preparessim la taula per esmorzar, i quan hem acabat els monitors ens han dit que preparessim les motxilles per començar una nova aventura al regne SecFruit.

Llavors hem començat a caminar per tota la muntanya que el trajecte ha estat divertit i a la vegada una mica pesat, tot i així el temps ha estat molt bo. A l’arribar a SecFruit ens hem assegut per descansar i omplir cantimplores. A l’hora de dinar hem menjat llenties amb pollaste i de postres taronja.

Desprès de dinar hem tingut temps lliure i de descans. Quan hem acabat, hem anat a fer unes fotos des de l’aire. Quan hem acabat hem anat a gaudir de la piscina del poble.

Aportació de monis:

Avui ha estat un dia molt complet! Hem començat el dia molt d’hora i amb cel ennuvolat, tot i així hem decidit seguir la ruta de descobriment dels regnes i hem anat fins a SecFruit (l’Atmetlla del Montsec).

La ruta l’hem fet en un temps record, i és que els i les joves cada cop estan familiaritzats amb la descoberta de regnes.

Un cop a l’Atmella, hem descobert la zona aquàtica a on hem gaudit d’una tarda refrescant i de coneixença entre tots i totes!

A l’assemblea els i les joves ens han sorprès molt positivament amb les seves reflexions entorn a la dinàmica del campament. I és que quan volen saben tocar la fibra!

avui passarem la nit al ras i demà empendrem camí cap al ‘Port del regne de Camarasa’

dema us ho explicarem tot aqui, al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.