Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Dia 2: 20/07/2018

Avui ens hem llevat molt d’hora, abans de que sortís el sol. Hem esmorzat suc i galetes, i hem recollit el nostre campament.

Hem aprofitat l’ombra que encara hi havia, per desfer el camí que vam fer ahir, i encaminar cap al següent regne, Régoler. Al arribar a Àger, hem buscat el Portal de Solsdevila, per poder seguir amb la nostra descoberta. Pel camí hem topat amb una riera que ens ho ha posat difícil per passar. També hem hagut d’esquivar un munt d’ortigues que ens han estat molestant tot el camí. Per fi hem arribat a Régoler, on hem pogut descansar i refrescar-nos al rierol.

Hem dinat uns entrepans boníssims de pernil, formatge i salami, i després hem tingut una estona per fer la migdiada i recarregar piles.

Per la tarda hem fet dos jocs d’aigua. El primer ha consistit en agafar aigua amb la boca de diferents cantimplores depenent dels colors d’aquestes, i després tirar-la a unes garrafes. L’objectiu era tenir més aigua a la garrafa que l’equip contrari. El segon joc ha estat el mocador aquàtic. Al final hem acabat tots xops. Hem de reconèixer que l’equip taronja ha guanyat a l’equip blau de pallissa.

Més tard hem berenat i hem fet l’assemblea, fins que hem vist que el cel estava molt negre, i hem hagut de posar en marxa el pla B. Hem carregat les motxilles i el Forfi i l’Ignasi s’han convertit en taxi i taxista i ens han portat fins al campament per poder estar a cobert i no mullar-nos.

És una llàstima que avui no puguem veure l’espectacular cel estrellat que vam veure ahir. Esperem poder sopar i no mullar-nos molt.

Aportació monis

Els nostres joves avui s’han esforçat en el resum del dia, així que la aportació dels monis no serà gaire extensa.

Avui ha estat un dia ple d’aventures, hem anat caminant del regne de Pedracasterly, al regne Régoler, bastant ràpid, aquests joves sembla que estan agafant el ritme i cada dia caminen amb més energia… o potser te ha veure que bastant part del camí ha estat baixada? Ho descobrirem demà.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.