Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ja hem arrencat la #DruidaExperience jove 2018!

Actualització 20 de juliol:

Aportació joves:

Avui hem començat el dia pujant a l’autocar. Després de fer una parada per esmorzar, hem tornat a l’autocar fins arribar a Àger. Allà hem carregat les motxilles i hem pujat fins al campanar. Hem dinat a l’ombra per refugiar-nos de la calor, i hem tingut una estona de temps lliure. Després els monitors ens han dit que hem de trobar el regne de Pedracasterly. Aleshores hem agafat la nostra motxilla petita i l’hem carregat amb l’imprescindible per passar 3 dies descobrint regnes. Hem estat caminant per la muntanya fins que hem arribat a l’Ermita de la Pedra (“Pedracasterly”). Allà hem aprofitat per connectar-nos a l’Instagram de L’Esplai Druida, i fer un directe i una enquesta per decidir si havíem de dormir allà o seguir caminant. Finalment s’ha decidit que ens quedem a dormir a Pedracasterly. Hem sopat i hem fet l’assemblea. Ara esperem dormir bé.

 

Aportació monitors:

Avui ha estat el primer dia de Campaments. Hem iniciat els dies emocionats! El viatge ha anat perfecte i la primera descoberta de la Vall d’Àger ja ens ha començat a captivar! Com que la calor ha estat intensa, hem començat a la ruta tot acompanyats dels darrers raigs de sol del dia, tot aconseguint arribar a Pedracasterly.

Estem a l’ermita de la Mare de Deu de la Pedra, amb unes vistes espectaculars de la vall i amb un cel farcit d’estrelles!

Demà us actualitzarem amb el bitàcola dels i les joves.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.