Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ja hem arribat al final del quart torn del Casal d’Estiu de la #DruidaExperience!

Avui per fi, després de moltes proves i reptes al llarg de la setmana, hem aconseguit rescatar a en Jason. Però no penseu que ha estat fàcil, per poder fer-ho hem hagut de fer mil coses!

Hem començat el dia cuinant … I no qualsevol cosa, que som uns i unes grans xefs! Hem hagut de cuinar coses força diverses i ens les hem repartides amb els diferents grups de nens i nenes que hi som a l’esplai. Uns hem fet pa de pessic, que ha quedat molt saborós! -Uns altres hem fet una estrella de pasta de full amb xocolata per llepar-se’n els dits un a un i repetir! I per acabar la resta hem fet unes broquetes de fruita amb xarop de maduixa! Nyam – nyam!

Després d’esmorzar hem conegut a Vladimir, un científic que ens ha ajudat a sortir del joc! Ens ha dit que havíem de triturar totes les pedres màgiques i no només triturar-les, sinó que a més a més ens les hem hagut de ficar a sobre, i de sobte… En Jason ha aparegut. Quina alegria!

Per acabar el nostre amic Vladimir ens ha construït una rentadora humana que feia molta escuma i ens hem refrescat tots i totes amb l’escuma, que amb la calor que feia ja ens ha estat bé!

Avui ha acabat el quart torn, però la setmana vinent ens esperen més aventures a la #DruidaExperience! I us ho explicarem tot, aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.