Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

La pluja no atura a la #DruidaExperience! Be water, my friend!, aquesta ha sigut la consigna d’aquest matí, quan tots els nens i nenes han arribat al casal. El temps volia fer una activitat d’aigua abans que nosaltres!

Fora bromes, degut a aquesta intensa pluja de primera hora, el joc de jumanji s’ha enfadat molt i ha aparegut al porxo. Després de tirar el dau, ens ha empassat a tots al seu món paral·lel, i un científic, una mica boig, ens ha demanat que trobessim unes pedres precioses per fer un experiment. Ja no saben que fer aquests científics…

Amb esforç i dedicació, i dividits en grups, hem passat una sèrie de proves i aconseguit les pedres precioses. Encara ens ha de dir quin experiment ha fet o farà, no ens refiem molt d’ell.

Com el temps ha fet per nosaltres l’activitat d’aigua, després d’omplir la panxa amb uns bons esmorzars hem decidit a què jugar i ens hem repartit entre els diferents racons de joc preparats. Llavors els núvols han decidit marxar i han deixat pas al sol d’estiu que tant hem trobat a faltar al matí.

Que ens espera demà al segon dia del quart torn de casal? Doncs sigui el sigui, ho explicarem aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.