Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El final del tercer torn del Casal d’Estiu de la #DruidaExperience ha estat meravellós!

Avui estàvem súper emocionats per poder salvar a la Sam, després de llençar el dau hem aconseguit un 3, i això ens ha permès arribar a la casella groga!

Aleshores ha sortit la Sam del joc, una exploradora de la jungla, que ha conviscut amb els animals tot el temps que ha estat atrapada a la jungla de Jumanji. Ens ha dit que ha estat amb els micos i els elefants, i que aquests li han ensenyat a fer unes boles relaxants amb farina per als més petits, i moc d’elefant per als mitjans i grans. Així que un cop s’ha anat a trobar-se amb la seva família, hem anat a provar les seves receptes especials.

Els petits ens hem empastifat amb aigua i farina, posant-ho dintre de globus, i després els hem decorat i els hem posat cabells.

Els mitjans i grans hem après a fer moc d’elefant (“slime”), i ens han sortit uns mocs súper colorits i llefiscossos.

Després d’esmorzar hem fet un jocs d’aigua molt divertits com els bolos, bàsquet amb esponges, tir amb pistoles d’aigua a ampolles…. Tots hem millorat una mica la nostra punteria!

Avui ha acabat el tercer torn, però la setmana vinent ens esperen més aventures a la #DruidaExperience! I en el web de l’estiu us les explicarem totes!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.