Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience cada dia és una sorpresa! I avui ha estat de les grosses!

Al entrar al casal no hem fet el de sempre, no em fet el bon dia, no hem anat a llençar els daus del joc Jumanji, tot era ben extrany… però és que teniem una gran sopresa preparada: hem anat al Parc d’Atraccions del Tibidabo!

Ha estat un dia intens  ja que hem pujat a totes les atraccions: als troncs, a la muntanya russa, al tren de la bruixa, als vikings, al tren txu txu, als miralls, a la conducció de cotxes… un no parar tot el dia al cim més alt de Barcelona.

Ho hem passat genial, després de gaudir de les atraccions, hem dinat i tornat cap el casal .

Així que a veure que passa demà al casal…. sigui el que sigui, demà us ho explicarem aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.