Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Estem arribant a la meitat de la #DruidaExperience i al Casal d’Estiu avui els Druides ens hem dividit durant el matí, els més petits han anat a la piscina de Can Dragó i, mitjans i grans hem anat a llençar els daus del joc de Jumanji.

Hem llençat els daus i a sortit un número en negatiu! Si si! En negatiu! Ens ha sobtat! I quan estàvem pensant que havia pogut passar, de sobte a sortit un esperit del joc mooooolt enfadat i ens ha dit que el joc estaba emprenyat perquè estàvem avançant molt ràpid.

Hem sortit corrents espantats i hem vist unes fletxes al terra que indicaven a un espantós túnel del terror! Hem tingut que trobar unes fitxes per fer un trencaclosques i així poder completar l’activitat.

Un cop hem completat el trencaclosques, hem decidit anar a esmorzar i així carregar forces per seguir amb l’aventura i tot seguit hem fet una guerra d’esponjes amb aigua super mega guai!

Han arribat els petits a l’hora de dinar i hem acabat tots junts el dia.

Què ens espera demà! Doncs una super excursió… i us ho explicarem tot aquí, al web de l’estiu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.