Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

La calor no ens fa enrera al Casal d’Estiu de la #DruidaExperience. 

Avui els grans i mitjans, hem anat a la piscina. El temps ens ha acompanyat ja que hem gaudit d’un sol magnífic (i també una calor magnifica)

Els petits ens hem quedat al casal i just desprès d’acabar la cançó de bon dia, no hem escoltat els tambors de Jumanji, que ha passat???

Hem pujat a la sala a on tenim el taulell de Jumanji i el joc estava enfadat amb nosaltres! Quan hem llençat els daus ens ha sortit un número negatiu, és a dir, hem anat cap a enrrere i uns éssers extranys han sortit del joc!

Per poder tornar a avançar en el joc, un ou màgic hem hagut de trobar! Desprès de buscar i regirar tot el casal, l’hem trobat i ja us diem que no ha estat tasca fàcil! Un cop l’hem portat fins al taulell els éssers extranys han tornat a dins del joc!

Tots els infants hem demanat un desig, i han tornat l’ou al joc. Desprès, hem tornat a llençar el dau normalment i un missatge ens ha dit que hem de fer dibuixos al terra, jugar a la piscina i divertir-nos amb l’aigua! Com veieu ha estat un dia carregat d’aventures i emocions!

Demá quines noves aventures ens fara viure aquest joc boig? Siguin les que siguin, us les explicarem aquí al web de l’estiu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.